CATRO Bulgaria

CATRO Bulgaria je avstrijsko kadrovsko svetovalno podjetje, ki deluje v Bolgariji od leta 2010. Zaradi našega mednarodnega znanja in izkušenj ter izjemnega lokalnega strokovnega znanja pri zaposlovanju, usposabljanju in organizacijskem razvoju našim strankam ponujamo inovativne in kreativne, na znanosti temelječe rešitve v vseh vidikih talentov. privlačnost, motivacija in razvoj. Naše poslanstvo je ustvariti spremembo, ki je navdihujoča, krepilna in trajnostna. Ker smo ustvarjalni, pogumni, predani.

Več o CATRO najdete na https://catrobg.com/

Semperia Films

Semperia Films je bolgarsko filmsko, video in zabavno produkcijsko podjetje, ustanovljeno leta 2016 v Sofiji. Semperia Films združuje kapacitete in sposobnosti strokovnjakov s področja kinematografije, scenskih umetnosti in izobraževanja. Poslanstvo podjetja je podpirati in izdajati navdihujoče projekte, ki bogatijo duha in spodbujajo lepoto in dobroto v ljudeh po vsem svetu. V zadnjih letih je podjetje prejelo finančna sredstva različnih nacionalnih, regionalnih in mednarodnih institucij za izvedbo številnih projektov, ki dajejo prednost odkrivanju in podpirajo mlade in/ali marginalizirane filmske ustvarjalce in umetnike z organizacijo niza motivacijskih delavnic, ter jih vključijo v dokumentarni in igrani filmi ter drugi ustvarjalni dogodki. Trenutno se podjetje hkrati ukvarja z razvojem fantastičnih serij in igranih filmov ter je partner v dveh projektih Erasmus+ na področju kinematografskega izobraževanja.

Več informacij na www.semperiafilms.com

OESTERREICHISCHE JUNGARBEITERBEWEGUNG

ÖJAB (Österreichische Jugendarbeiterbewegung) je generacijsko povezovalna mladinska organizacija, neodvisna od politične stranke ali verske pripadnosti. ÖJAB ima tri glavna področja delovanja:

– mladi

– seniorji in starejše generacije; medgeneracijsko delo

– izobraževanje in povezovanje

Za več informacij nas lahko obiščete na https://www.oejab.at/

FOUR ELEMENTS

four ELEMENTS je neprofitna, nevladna organizacija (NVO), certificirana s strani Ministrstva za zunanje zadeve in Ministrstva za zdravje. Je inovativna in pionirska grška organizacija, ki se osredotoča na vprašanja, ki se nanašajo na: Socialna vključenost Enakost med spoloma Zaposljivost in enake možnosti Znanstveno raziskovanje in razvoj znanja in izkušenj na področju vprašanj socialne politike Izobraževanje in krepitev zmogljivosti Medijsko nasilje štirje ELEMENTI delujejo predvsem na področju preprečevanja, obveščanja, načrtovanja, vrednotenja, oddaje in priprave študij in akcij senzibilizacije.

Več informacij na https://www.4-elements.org

ZAVOD ZA UVELJAVLJANJE VIZUALNE KULTURE VIZO

Program Zavoda Vizo se ukvarja s filmsko umetnostjo in vizualno kulturo, njegovo osrednje področje dela pa je filmska vzgoja. V tem okviru si Vizo že od leta 2013 prizadeva za širjenje kritičnega vrednotenja filma in vizualne kulture med mladimi.

JOBALITO RECTECH

Jobalito je novo inovativno zasebno podjetje, ki ga je ustvarila ekipa strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami na področju EU projektov, marketinga, tehnologije in raziskav. Podjetje s sedežem na Cipru želi ponuditi inovativno zaposlovanje, upravljanje in poslovno filozofijo na Cipru s spodbujanjem povezav med deležniki na različnih ravneh trga in jim ponuditi orodja, potrebna za razvoj in uspeh. S kombinacijo strokovnega znanja ekipe na področju raziskav, človeških virov, tehnologije, medijskega razširjanja in vodenja projektov si Jobalito prizadeva postati vzorčna organizacija kot družbeni inovator in ponudnik rešitev za prihodnost.
Za več informacij nas lahko obiščete na https://jobalito.com/cy/en/