CATRO Bulgaria

Η CATRO Bulgaria είναι μια αυστριακή εταιρεία συμβούλων ανθρώπινου δυναμικού, η οποία δραστηριοποιείται στη Βουλγαρία από το 2010. Λόγω της διεθνούς τεχνογνωσίας μας και της εξαιρετικής τοπικής τεχνογνωσίας μας στην πρόσληψη, την εκπαίδευση και την οργανωτική ανάπτυξη, προσφέρουμε στους πελάτες μας καινοτόμες και δημιουργικές, επιστημονικές λύσεις σε κάθε πτυχή του ταλέντου έλξη, κίνητρο και ανάπτυξη. Η αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε μια αλλαγή που είναι Εμπνευσμένη, Ενδυναμωτική και Βιώσιμη. Καθώς είμαστε Δημιουργικοί, Θαρραλείς. Δεσμευμένοι.

Περισσότερα για το CATRO μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://catrobg.com/

Semperia Films

Η Semperia Films είναι μια βουλγαρική εταιρεία παραγωγής ταινιών, βίντεο και ψυχαγωγίας, που ιδρύθηκε το 2016 στη Σόφια. Η Semperia Films συνδυάζει την ικανότητα και την ικανότητα των ειδικών στον τομέα του κινηματογράφου, των παραστατικών τεχνών και της εκπαίδευσης. Η αποστολή της εταιρείας είναι να υποστηρίζει και να κυκλοφορεί εμπνευσμένα έργα που εμπλουτίζουν το πνεύμα και ενθαρρύνουν την ομορφιά και την καλοσύνη στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει λάβει οικονομικές επιχορηγήσεις από διάφορους εθνικούς, περιφερειακούς και διεθνείς οργανισμούς για την υλοποίηση πολλαπλών έργων που δίνουν προτεραιότητα στην ανακάλυψη και υποστήριξη νέων ή/και περιθωριοποιημένων κινηματογραφιστών και καλλιτεχνών οργανώνοντας μια σειρά από εργαστήρια παρακίνησης, καθώς και ένταξή τους σε ντοκιμαντέρ και ταινίες μυθοπλασίας και άλλες δημιουργικές εκδηλώσεις. Επί του παρόντος, η εταιρεία εργάζεται ταυτόχρονα για την ανάπτυξη σειρών φαντασίας και ταινιών μεγάλου μήκους και είναι συνεργάτης σε δύο έργα Erasmus+ στον τομέα της κινηματογραφικής εκπαίδευσης.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.semperiafilms.com

OESTERREICHISCHE JUNGARBEITERBEWEGUNG

ÖJAB (Österreichische Jugendarbeiterbewegung) είναι μια οργάνωση νεολαίας που συνδέει τις γενιές, ανεξάρτητη από οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα ή θρησκευτική δέσμευση. Το ÖJAB έχει τρεις κύριους τομείς δραστηριότητας:

– νεολαία

– ηλικιωμένοι και παλαιότερες γενιές. εργασία μεταξύ γενεών

– εκπαίδευση και ένταξη

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο https://www.oejab.at/

FOUR ELEMENTS

Το four ELEMENTS είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός, Μη Κυβερνητικός Οργανισμός (ΜΚΟ), πιστοποιημένος τόσο από το Υπουργείο Εξωτερικών όσο και από το Υπουργείο Υγείας. Είναι ένας καινοτόμος και πρωτοποριακός ελληνικός οργανισμός που εστιάζει σε θέματα που αφορούν: Κοινωνική ένταξη Ισότητα των φύλων Απασχολησιμότητα και ίσες ευκαιρίες Επιστημονική έρευνα και ανάπτυξη τεχνογνωσίας σε θέματα κοινωνικής πολιτικής Εκπαίδευση και ανάπτυξη ικανοτήτων Βία στα ΜΜΕ Το four ELEMENTS δρα κατά κύριο λόγο για την πρόληψη, την ενημέρωση, τον σχεδιασμό, την αξιολόγηση, την υποβολή και προετοιμασία μελετών και δράσεις ευαισθητοποίησης.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.4-elements.org

ZAVOD ZA UVELJAVLJANJE VIZUALNE KULTURE VIZO

Το πρόγραμμα του Ινστιτούτου Vizo ασχολείται με την κινηματογραφική τέχνη και την εικαστική κουλτούρα, με το αντικείμενο εργασίας του να είναι η κινηματογραφική εκπαίδευση. Στο πλαίσιο αυτό, η Vizo προσπαθεί να διαδώσει την κριτική αξιολόγηση του κινηματογράφου και της εικαστικής κουλτούρας στους νέους από το 2013.

JOBALITO RECTECH

Η Jobalito είναι μια νέα καινοτόμος ιδιωτική εταιρεία που δημιουργήθηκε από μια ομάδα επαγγελματιών με πολυετή εμπειρία στους τομείς των έργων της ΕΕ, του μάρκετινγκ, της τεχνολογίας και της έρευνας. Η εταιρεία, η οποία εδρεύει στην Κύπρο, στοχεύει να προσφέρει μια καινοτόμο φιλοσοφία απασχόλησης, διαχείρισης και επιχειρήσεων στην Κύπρο, ενισχύοντας τις συνδέσεις μεταξύ των ενδιαφερομένων σε διάφορα επίπεδα της αγοράς και προσφέροντάς τους τα εργαλεία που χρειάζονται για να αναπτυχθούν και να διαπρέψουν. Μέσω του συνδυασμού της τεχνογνωσίας της ομάδας στην έρευνα, τους ανθρώπινους πόρους, την τεχνολογία, τη διάδοση των μέσων και τη διαχείριση έργων, η Jobalito φιλοδοξεί να γίνει ένας οργανισμός πρότυπο ως κοινωνικός καινοτόμος και πάροχος λύσεων για το μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο https://jobalito.com/cy/en/